Profiel Ilse Visser

In de lente van 2000 startte Ilse M. Visser (geboren in 1960) met V=R Interimmanagement en HRM-Advies. Tot die tijd werkte zij in verschillende functies op het gebied van Human Resources Management, van aankomend personeelsadviseur, tot allround P&O-adviseur, HR-manager en projectmanager.

Ervaren in interim HRM

Interimmanager/HR-adviseur met zeer ruime, meer dan 20-jarige, ervaring in het HR-werkveld, zowel operationeel, beleidsmatig, als ook leidinggevend. Specifieke ervaring met het opzetten van nieuwe bedrijfsonderdelen, fusies en reorganisaties, zowel voor wat het arbeidsvoorwaardelijke, als het veranderkundige component betreft.
In een leidinggevende rol sterk gericht op resultaat en op het stimuleren van team- en persoonlijke ontwikkeling van mensen.

Ervaring zowel binnen de zakelijke dienstverlening, overheid, onderwijs en welzijnssector.

Werkwijze V=R Interimmanagement

Gericht op resultaat. No-nonsense mentaliteit. Geen adviseur aan de zijlijn, maar een bij het management betrokken speler.
Opererend vanuit de visie dat HR vooral een bijdrage levert aan de organisatiedoelstellingen als de afdeling en de adviseurs zich ontwikkelen tot of positioneren als businesspartner van het gehele management. Stijl van leidinggeven: duidelijk, koersvast en coachend vanuit bovenstaande visie. In staat deze visie toe te snijden op diverse typen organisaties en deze te ontwikkelen en te vertalen naar operationele doelen.